Blog

Blog

Op bezoek

Vanochtend voor de verandering niet naar de haven van Delfzijl, maar naar de andere haven van de gemeente Het Hogeland, Lauwersoog.
Op bezoek bij een prachtig, bewust en duurzaam georiënteerd bedrijf. Zo vanuit dezelfde kernwaarden denkend en handelend: respect, openheid en betrokkenheid. Daar word ik blij van. En van het mooie uitzicht daar :-D.

14/10/2019

Kennismaken

Vandaag ging de wekker om 6 uur, want ik werd om 10 uur verwacht bij mijn Havenwerk-collega’s in Rotterdam en later vandaag in Vlissingen. Leuke teams, bevlogen mensen met kennis van zaken. Erg leuk om te horen wat hen drijft binnen de organisatie. Ik ben alleen maar positiever geworden! Morgen naar Amsterdam, daarna toch maar een aantal zaken vastleggen die handig zijn om terug te kunnen kijken :-). Het was een nuttige dag!

12/08/19

 

De eerste opdracht

Op een bloedhete middag midden in de Stad de handtekening gezet onder de samenwerking met Havenwerk. Een mooie opdracht, bij een mooi bedrijf, in het mij zo dierbare noord-groningen. Ik mag Havenwerk introduceren in het noordelijk havengebied en de omliggende industriële bedrijven. Deels bekend terrein, maar ik zal zeer zeker ook veel nieuwe mensen en bedrijven leren kennen. Zin in!

25/07/19

Het is officieel!

Het is een feit, ik heb de stap gezet en start als zelfstandig ondernemer in de personeels- en organisatieadvies. Mijn bedrijf heet Humus. Vruchtbare grond, basis voor groei en ontwikkeling. Trek dat door naar Human en Us en je hebt een heel behoorlijk beeld van mijn basisidee en ambitie!

04/07/19

Humus © 2019

KvK: 75281414 

BTW: NL001429702B96