Over mij

Over mij

Ik ben...

Mijn naam is Janny Klei en ik help met Humus bedrijven verder te groeien en ontwikkelen. De afgelopen jaren heb ik mij ontwikkeld tot allround personeelsadviseur. Expertise op het gebied van personeelsbeleid, mijn Groningse nuchterheid én de vruchtbare samenwerking met mijn opdrachtgever zorgen ervoor dat we samen tot de juiste ontwikkeling van de personeelszaken komen. Mijn actieve manier van werken, aanpakken waar nodig, maakt dat mijn opdrachtgevers mijn toegevoegde waarde zien en waarderen. Voor een kijkje in mijn CV, klik hier

Sinds juli van dit jaar ben ik als zelfstandig ondernemer gestart. Een spannende maar oh zo leuke stap in mijn leven waar ik al een hele tijd van droomde. De tijd is er rijp voor, de kennis en kunde op orde, kortom : ik ben van toegevoegde waarde voor bedrijven! 

Ik woon op het platteland van Noord-Groningen, samen met mijn man en de beestenboel.  Een kenmerkende omgeving, historische wierden, de rust en ruimte van het platteland en de industrie van de Eemshaven. Een prachtige combinatie waar ik veel energie van krijg. Hier geniet ik van de vrijheid, het uitzicht en de rust. De perfecte plek voor mij!

In mijn vrije tijd houd ik erg van buiten zijn, wandelen en actief bezig zijn. Ook maak ik graag tijd voor een goed boek. Naast mijn werk bij Humus ben ik actief in de gemeenteraad voor gemeente ’t Hogeland. 

Meer informatie over mijn dagelijkse bezigheden lees je in mijn blog!

Een kijkje in mijn leven

Een deel van de beestenboel bij mij thuis: Gebroeders Karel en Kobus. Verder wonen bij ons twee katten, vijf schildpadden, drie kippen en een hele hoop postduiven. 

We wonen vlakbij het Noordelijkste puntje op het vaste land van Nederland: de ideale plek om uit te waaien en alles even los te laten. 

In mijn vrije tijd ben ik graag buiten, lekker aan de wandel met de hondjes, fietsen door de polder of bezig in de tuin. Er is altijd iets te doen!

Ik leef duurzaam! In de moestuin verbouwen we onze eigen groentes. We kopen zo min mogelijk plastic, eten bijna geen vlees en hebben vrijwel het hele huis lopen op zonne-energie. De wereld is belangrijk.

Contact

  • Uithuizermeeden
  • info@humus-hr.com
  • +31 6 15113487

Humus © 2019

KvK: 75281414 

BTW: NL001429702B96